minulé ročníky

Modrej Beroun 2013

Modrej Beroun 2013 Při druhém ročníku jsme si pěkně vysoko zvedli laťku ... světlo světa spatřila Časová osa a Big-ticket a oživení přineslo také několik velmi zajímavých hostů.

Trochu si s námi zašpásovalo počasí, když se Berounka přehnala přehnala 4 dny před startem přes letní terasu U Štiky a plakáty do výlepu se na několik dní kdesi ztratily. Nic z toho nás ani návštěvníky neodradilo a že jsme tuto zkoušku odvahy, trpělivosti a vytrvalosti zvládli, je zdokumentováno zde.

Video záběry vypadají jak umělé retro, ale věřte, že to nebylo žádným kouzelným filtrem, ale Bolkova kamera byla trochu zaprášená.

Přítomné skvěle pobavil a provedl celým odpolednem a večerem nejlepší bluegrassový moderátor Pepa Voda. A to že je nejlepší bylo potvrzeno výsledky ankety ! Sympatie všech si získal i vlastním zpěvem v doprovodu členů skupiny Fešáci - Tomáše Linky, Tondy kny a Pavla Macara.

Pokud v okolí autobusového nádraží zaslechnete překrásný zpěv, věřte, že se nejedná o přímý přenos z Carnegie Hall, ale jak potvrdil Tonda Kny na konci nahrávky, o berounskou rodačku Eriku Horkou.

A ještě než zpracujeme ostatní video záznamy, tak malá bluegrassová ochutnávka v podání Modrolitu a sólového zpěvu Pavla Čepely.